Campina Residence, parte din Alfa Group: Yigal Zohar vorbește despre sustenabilitatea proiectului

Anunt public IMM  > Diverse >  Campina Residence, parte din Alfa Group: Yigal Zohar vorbește despre sustenabilitatea proiectului
0 Comments

Campina Residence, dezvoltat de Alfa Group, este un proiect rezidențial deosebit care reflectă un angajament puternic față de sustenabilitate și protecția mediului. Sub conducerea lui Yigal Zohar, acest complex integrează tehnici și tehnologii moderne pentru a asigura un mediu de locuit ce respectă cele mai înalte standarde de eficiență energetică și sustenabilitate.

Sustenabilitatea la Campina Residence

Proiectul Campina Residence este gândit pentru a minimiza impactul asupra mediului și pentru a asigura un stil de viață sustenabil pentru rezidenți. Fiecare aspect al construcției și designului a fost planificat cu atenție pentru a promova utilizarea responsabilă a resurselor și pentru a reduce amprenta de carbon.

Materiale Eco-Friendly

Una dintre prioritățile proiectului Campina Residence este utilizarea materialelor eco-friendly. De la structura clădirilor până la finisajele interioare, toate materialele sunt alese pentru a fi durabile și prietenoase cu mediul. Aceasta include utilizarea betonului reciclat, a lemnului certificat FSC și a vopselelor fără compuși organici volatili (COV).

Eficiența Energetică

Campina Residence se remarcă prin implementarea unor soluții avansate de eficiență energetică, menite să reducă consumul de energie și să minimizeze costurile de întreținere. Izolația termică de înaltă calitate, ferestrele cu geam tripan și sistemele de încălzire și răcire eficiente sunt doar câteva dintre elementele care contribuie la acest obiectiv.

Tehnologii Verzi și Inovatoare

Proiectul utilizează tehnologii verzi pentru a îmbunătăți sustenabilitatea clădirilor și pentru a crea un mediu de locuire sănătos și confortabil. Aceste tehnologii includ sisteme de energie regenerabilă, gestionarea inteligentă a apei și reciclarea deșeurilor.

Sisteme de Energie Regenerabilă

Campina Residence integrează surse de energie regenerabilă, cum ar fi panourile solare și sistemele de pompe de căldură, pentru a reduce dependența de sursele de energie tradiționale. Aceste soluții nu doar că reduc costurile de energie, dar contribuie și la protejarea mediului.

Gestionarea Inteligentă a Apei

Sistemele de gestionare inteligentă a apei sunt esențiale pentru un proiect sustenabil. Campina Residence include sisteme de colectare și reutilizare a apei pluviale, precum și tehnologii de economisire a apei în instalațiile sanitare. Aceste soluții ajută la reducerea consumului de apă și la protejarea resurselor naturale.

Reciclarea Deșeurilor

Proiectul promovează reciclarea și gestionarea eficientă a deșeurilor. În cadrul complexului, sunt disponibile facilități pentru colectarea selectivă a deșeurilor, iar materialele de construcție sunt alese pentru a fi reciclabile sau biodegradabile. Aceasta contribuie la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea unui stil de viață sustenabil pentru rezidenți.

Viziunea lui Yigal Zohar: Sustenabilitate și Responsabilitate

Yigal Zohar, liderul Alfa Group, pune un accent deosebit pe sustenabilitate și responsabilitate față de mediu în toate proiectele sale. La Campina Residence, această viziune este evidentă în fiecare etapă a dezvoltării, de la alegerea materialelor până la implementarea soluțiilor ecologice și eficiente energetic.

Angajamentul Bros Construct SRL pentru Calitate și Profesionalism

Bros Construct SRL, partenerul principal în realizarea Campina Residence, este recunoscut pentru profesionalismul și calitatea execuției. Cu o vastă experiență în construcții civile, compania se remarcă prin respectarea termenelor și standardelor de calitate, asigurând succesul proiectelor în care se implică.

Experiența și Istoria Bros Construct SRL

Fondată în 1992, Bros Construct SRL a dezvoltat o colaborare strânsă cu diverse firme de prestigiu, livrând proiecte de construcții civile de înaltă calitate. Din 2014, compania și-a lansat propriul program de execuție și coordonare a lucrărilor ca Antreprenor General, beneficiind de un personal calificat și echipamente de ultimă generație.

Diversitate în Domenii de Activitate și Certificări

Bros Construct SRL operează în diverse domenii, de la managementul proiectelor la construcții rezidențiale și clădiri de birouri. Compania este certificată ISO 9001:2008 pentru managementul calității, ISO 14001:2004 pentru managementul mediului și OHSAS 18001:2007 pentru sănătatea și securitatea ocupațională. Aceste certificări reflectă angajamentul față de excelență și siguranță în execuția lucrărilor.

Personal Specializat și Tehnologie Modernă

Echipa Bros Construct SRL include ingineri și tehnicieni specializați, susținuți de echipamente tehnologice de ultimă generație, cum ar fi macarale turn, sisteme de cofraj tip Doka și diverse utilaje de construcții. Aceste resurse permit companiei să abordeze proiecte complexe și să livreze rezultate de înaltă calitate.

Realizări Notabile

Portofoliul Bros Construct SRL include proiecte rezidențiale și comerciale de amploare, precum imobilul de locuințe Mihai Viteazu Rezidence din Brașov, ansamblul de locuințe Transilvania Residence din Brașov, extinderea Hotelului Mărgăritar din Bușteni si extiderea Hotelului Foisorul cu Flori din Sinaia Fiecare proiect este realizat cu atenție la detalii și respectarea celor mai înalte standarde de calitate.

Campina Residence: Un Exemplu de Sustenabilitate și Inovație

Sub conducerea lui Yigal Zohar și realizat de Bros Construct SRL, Campina Residence exemplifică angajamentul față de sustenabilitate și protecția mediului. Utilizarea materialelor eco-friendly, adoptarea tehnologiilor verzi și atenția la fiecare detaliu asigură un mediu de locuire modern și responsabil. Angajamentul față de calitate, inovație și sustenabilitate face din acest proiect alegerea ideală pentru cei care doresc o locuință de calitate superioară și prietenoasă cu mediul.

Dacă sunteți interesat de Campina Residence și doriți să programați o vizionare, vă rugăm să trimiteți un email la [email protected] sau să sunați la 0732 300 300.