În Inima Deltei: Festivalul Serbările Scrumbiei Revine în Maliuc

Anunt public IMM  > Cultura, Turism >  În Inima Deltei: Festivalul Serbările Scrumbiei Revine în Maliuc
2 Comments

Festivalul Serbările Scrumbiei: Ediția a III-a revine la Comuna Maliuc

În perioada 18-19 mai 2024, Delta Dunării va găzdui pentru a treia oară Festivalul Serbările Scrumbiei, transformând acest eveniment într-o experiență culturală de neuitat. Ediția din acest an este susținută de FLAG Delta Dunării, consolidând angajamentul nostru față de promovarea patrimoniului cultural local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Programul Evenimentului

În cadrul Festivalului Serbările Scrumbiei, vei avea ocazia să te bucuri de spectacole ale unor formații deosebite din regiunea Delta Dunării.

  • Concerte Muzicale: Diana Amelian și Alexandra Listrat vor încânta publicul cu muzică și cântece autentice, aducând o notă de rafinament și emoție la eveniment.
  • Dansuri Tradiționale: Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona cu reprezentații artistice de excepție, evidențiind bogăția culturală a Deltei Dunării.
  • Tradiții Locale: Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 și Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina vor aduce pe scenă dansuri și cântece specifice zonei, oferind o incursiune autentică în tradițiile locale.

Angajament Comunitar și Diversitate Culturală

Festivalul își propune să îmbrățișeze comunitatea locală, punând în valoare tradițiile și meșteșugurile unice ale regiunii. Vei fi martor la spectacole autentice de muzică și dans tradițional, completate de delicii gastronomice locale.

Tradiții Pescărești și Ambianță Autentică

Numele „Serbările Scrumbiei” evocă direct legătura cu viața pescărească și cu peștele scrumbie. Atmosfera deschisă, sub cerul liber, adaugă farmecul autentic al acestui eveniment.

Impact Economic și Parteneriate Locale

Colaborarea strânsă cu afacerile și organizațiile locale asigură o logistică eficientă, menținând în același timp un accent pe siguranța participanților. Apreciem sprijinul pentru promovarea turismului local și stimularea economiei locale.

Detalii și Întrebări Frecvente

  • Unde? – Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când? – 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare? – Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? – Cu siguranță! Festivalul Serbările Scrumbiei este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pentru o experiență deplină, recomandăm rezervarea cazării în avans, având în vedere popularitatea zonei. Asigură-te să ai la tine un aparat foto pentru a captura frumusețea naturală a Deltei Dunării. Pentru mai multe detalii, accesează pagina noastră de Facebook.

Alătură-te nouă pentru a celebra tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

Stiri similare:

2 thoughts on “În Inima Deltei: Festivalul Serbările Scrumbiei Revine în Maliuc”

Comments are closed.